… eller att leva ut den.

Jag som många andra har drömmar och jag beundrar dem som vågar leva ut den. Deras dröm. Själv är jag lite feg. Jodå, det är jag även om det finns många i min omgivning som inte riktigt tror på det. Men det är klart, en dröm jag faktiskt levt ut är ju köpet av mitt lilla pepparkakshus. En dröm som blev av till slut efter många många år. Inte för att jag inte vågade faktiskt utan för att jag inte hade pengar och möjlighet.

Självklart har jag flera drömmar och jag har väl börjat komma i den ålder då jag inser att om de ska förverkligas så måste det ske snart, eller kanske till och med nu. Du vet, sånt där som man inte vill ångra senare att man inte aldrig vågade ta steget till.

Så jag söker stöd lite här och där. Hos vänner, familj men framför allt hos de som redan tagit ett steg i rätt riktning. Jag glömmer bort lite då och då de här bra föreläsningarna som finns på Ted talks och nu hittade jag en kort inspirerande film som jag gärna delar med mig av. För kanske är du som jag lite feg och behöver höra hur andra gått tillväga.

Och du, det är inte målet som är det viktiga, det är resan dit 🙂