Idag är första dagen för utmaningen #blogg52 – en utmaning att göra ett inlägg på sin sida varje onsdag i femtiotvå veckor. Min tanke var att använda sidan annahellqvist.com för det ändamålet och där låta det handla om skrivande, skrivprocessen och mina manus. Tanken har jag inte övergett men sidan kraschade just idag. 

dataerror

Självklart är det något jag gjort. Skulle kanske ha valt en annan dag för detta, med facit i hand. Jag bestämde mig för att installera ett plugin som heter jetpack och som rekommenderas av mitt webbhotel. Men just idag, av alla dagar, gick något fel och nu sitter jag förstås frustrerad och undrar hur länge jag kommer att behöva vänta. Så är det.

Samtidigt måste jag ju skratta lite för mig själv när jag tänker tillbaka på den där tiden då allt var så nytt och man knappt vågade trycka på en knapp av rädsla för att det skulle bli fel. Den tiden är förbi. Nu testar jag och trycker hej vilt i min girighet över att hitta nya roliga funktioner och lära mig nytt.

Eller ja, just nu väntar jag på att supporten på mitt webbhotell hörsamma mina skrik på hjälp.