Jag hängde på #blogg100 som går ut på att göra ett inlägg om dagen i hundra dagar. Ett inlägg vad det än må vara och behöver inte alltid vara superpretentiöst. Klart man hänger på tänkte jag. Sen drog jag igång men, något hände på vägen. ”Annat” kom i vägen och jag insåg att det var en svårare utmaning än jag hade förväntat mig. Mycket svårare. Vi har ju dessutom startat utmaningen #blogg52 som går ut på att göra ett inlägg i veckan (onsdagar) under 52 veckor vilket i och för sig inte påverkar den första utmaningen mer än att jag även kan göra den som ett #blogg100-inlägg. Å andra sidan så gör jag de inläggen på skrivarsidan.

Just nu har jag fullt upp med det där ”andra” det vill säga en hel del deadlines i form av inlämning av texter och essä samt läsning av de andras (många sidor blir det). Så jag måste erkänna att jag klarar inte utmaningen men att jag kommer att försöka göra uppdateringar så ofta jag hinner och kan.

En annan sak – jag har bytt utseende igen! Ja jag vet, nu blir ni alldeles förvirrade och undrar om ni hamnat rätt innan det går upp för er att det fortfarande är samma gamla vardagsfundror. Anledningen till att jag bytt utseende är helt enkelt för att det tema jag valt inte lever upp till mina förväntningar och behov. Det utseende som jag valt nu gillar jag men det saknas några funktioner som jag ska försöka få till. Annars blir det ändring igen. Kan ju i och för sig vara lite spännande det också – att gå in och se hur det ser ut idag.

Veckans utmaning kan ju se ut så här också. Kanske inte lättare men tar inte så lång tid.