Gör en liten nostalgitripp till det år då jag visade mig för första gången. Då på Karolinska i Stockholm. Mitt första liv, det som började i ett kaos en höstdag. Ändå, är hösten den tid på året som jag älskar allra mest. Inte i första hand för att jag är född då utan för de underbara färgerna som gör mig så lycklig och den friska klara luften. Det är varken för kallt eller för varmt. Det är perfekt och den tid på året då jag drar mig ut i skogen och slåss med älgarna om trumpetsvamparna. Jodå, jag har fått lära mig att de också tycker om rödgul trumpetsvamp.

Men det gör inget, det räcker till för oss alla.

Förutom det kaos jag föddes mitt i så var jag inte mer än en månad när Kennedy sköts  och samma år tävlade Monica Z i Eurovisionsfestivalen.

https://www.youtube.com/watch?v=yMXhtRQc8sI&ab_channel=escbelgium3