Igår var det riktigt kallt. Termometern ramlade ner från -18 till -20 under dagen. Inte ens katten var speciellt intresserad av att gå ut och det förstår jag mycket väl. Därför måste jag säga att jag är lite imponerad över att både jag och sambon kom ut på en liten promenad.

Idag är det fortfarande kallt men inte mer än -12. ”Inte mer än” – så kan man säga när det varit kallt dagen innan. Någon promenad har jag inte kommit ut på men en tur till loppis, Ikea och Cittigross gjorde att timmarna bara flög iväg. Ja jag tog det lugnt och det var skönt men jag förstår inte hur sjutton det gick till.

köpte ett troll i dag

Mitt loppisfynd idag

Jag lämnade huset vid två och gick in på Cittigross klockan fyra för att köpa mjölk, vilket var det sista jag skulle göra på vägen hem från Ikea. När jag satte mig i bilen igen var klockan redan tio över fem. Inte nog med det, jag hade dessutom glömt en sak så jag fick åka till ÖB och fixa det. Då, ungefär när jag nådde kassan, skickade min stackars sambo ett mess och frågade om jag var på väg hem snart *ha ha*.

Men det var så skönt, att bara gå runt och titta, utan att bry sig om tid och rum. Det var något jag behövde. Jag som annars springer runt hit och dit behöver verkligen lära mig att varva ner och det var just det jag tränade på idag. Dessutom hade jag redan slängt in en gryta i ”slökokaren” så middan var redan kirrad. 

Ibland behöver man ha en sån där dag, en dag då man bara tar sig tid att driva runt, utan att ha något speciellt mål och utan att ha bråttom.