Jag antar att jag antagit en utmaning … eller två

Åker just nu från Uppsala efter en givande, rolig och tankeväckande kväll med Charlie Söderberg, ni vet han från Lyxfällan. Ja han föredrar att kännas igen med de orden hellre än med ”men det är ju du som är du” eller ”visst är det väl du?” Vad svarar man på det?

Han pratade om mycket. Ja han pratade faktiskt i två och en halvtimme och hur intressant det än var så tänker jag inte delge så mycket av det här, just nu, i kväll. Jag är helt enkelt lite för trött och sen är jag av en sådan sort som gärna låter processen ha sin gång för jag vet att det då dyker upp saker som legat och grott. Men en av de saker han sa var – gå hem ikväll och gör något annorlunda, något på ett annat sätt.

Bra där! Nu hade jag faktiskt redan förberett en annorlunda sak innan jag åkte till seminariet. Tack vare Susan Casserfelt som kom med utmaningen att starta #blogg52 – att göra ett blogginlägg i veckan under ett år, alltså 52 veckor. Detta kommer jag att göra på www.annahellqvist.com och där enbart om skrivande, skrivprocessen och mina bokprojekt. Den utmaningen gjorde att jag tog mig an en annan utmaning, också, jag anmälde mig till #blogg100 som går ut på att blogga varje dag i 100 dagar. Det startades av Fredrik Wass och mer om det kan du läsa om på bisonblog.se .

Den här sidan kommer jag att använda för utmaningen #blogg100 så nu kan du förvänta dig lite mer inlägg än tidigare. Korta, långa eller vad det nu kan bli av det. För som Charlie sa – nu får det vara nog! Nu måste det hända lite, nu måste det bli förändring och en förändring är att det kommer att bli liv på min sida.

Välkomna att hänga med!

 

3 svar

 1. Kim M Kimselius skriver:

  Härligt inlägg! Vet precis hur det är. Mötte Jojje Jönsson vid min första direktsända tv-intervju och min första reaktion när jag kom in i fikarummet var just ”Men det är ju du!” Han klappade på sig själv och sa ”men, det är ju jag!” Antar att han har fått höra de orden många gånger. En underbar person, som peppade mig mycket inför tv-sändningen och gjorde mig mer avslappnad.
  Kul att du hoppade på #blogg100 och #kommentera100 Ska bli kul att läsa dina inlägg! Glöm inte tagga dina blogginlägg på twitter!
  Kram Kim 🙂

  • Anna skriver:

   Tack! Ja det var verkligen inspirerande kväll och det fick både mig och sambon att tänka nya tankar. Problemet med såna där kvällsaktiviteter är ju att man sen vaknar på natten och har fullt upp med allt som kommer till en *ha ha*. Ska förklara lite mer om det i mitt blogginlägg idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close