Jag vill inte

Vill skrika, slänga mig på golvet och gå in i treåringens trotsiga kamp för att hävda min självständighet. Skrika för att jag inte förstår varför jag inte kan göra som jag vill och som jag känner.

Men vem lyssnar på den som skriker högt och förtvivlat i trots?

Skriker treårs trotsigt

Jag hör inte ens själv

Och jag inser att det är min kropp som för oväsen och försöker få mig att lyssna. Men lyssna då! Och ta den på allvar. Se och hör vad det är som gör allt så svårt, varför bröstet krampar och tvingar mig att stanna upp för att andas.

Tänker andningsövningar

Lugn nu. Andas in, djupt, andas ut. Sträck ut bröstet och låt luften ta sig hela ner i magen. Blir nästa steg att spela död?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close