biluthyrningDet där med att resa är något som jag gillar och även om jag tänker att jag ska hålla mig hemma så blir det på ett annat sätt. Inte sällan tar jag tåget och ibland till och med en buss.

När det gäller tåg så måste man tyvärr alltid ha i beräkningen att det inte går i tid eller kommer fram i tid. Så om jag har en tid att passa är inte det bästa alternativet för min resa.

Buss tar jag inte lika ofta ska jag erkänna

Inte för att jag har något direkt emot det för bussen litar jag mer på än tåget men det är det där med bekvämligheten.

Ibland vill jag helt enkelt skämma bort mig själv

Det går inte att komma ifrån men att åka bil är alltid bekvämare och framför allt så ger det friheten att välja när jag ska åka till eller hem. Dessutom så kommer jag fram, om det nu inte skulle vara en olycka på vägen vill säga.

Nu om några veckor ska jag resa ner mot Eksjö och då uppstod plötsligt det där problemet med mycket packning och att bilen behövs hemma. Den som rest med mycket packning på dagens tåg förstår genast mitt problem – det finns inget bagageutrymme! Eftersom jag ska resa i mitt företag så tänkte jag lösa det genom att hyra bil. Bra lösning tycker jag, men vilken bilfirma?

Och så ger man sig ut på nätet och letar ..

Alltså det finns hur många uthyrare som helst och jag har inte riktigt koll på vilka som finns i min stad eller vilka som är bäst. Dessutom så tar det här en himla tid att leta runt på nätet.

När jag letar flygresor brukar jag använda någon av de där sidorna som samlar ihop flera olika bolag. Det tycker jag är toppen. Då får jag en bra överblick över vad som finns och vilka priser. Visste du att det finns en liknande tjänst för att söka biluthyrare? Det gjorde inte jag förrän jag hittade Biluthyrning.nu

Fatta lyckan när jag ser att jag kan boka en bil för en hel helg under 1000kr! Yes! Min helg är räddad och jag kommer iväg med en bil som garanterat tar mig hela vägen ner och hem. Skulle den inte göra det så ingår ju det i servicen att få ringa efter hjälp. Något som inte funkar lika bra när jag ringer efter sambon (fniss).

En sak är säker och det är att nästa gång som vi ska resa från Arlanda så kommer jag att hyra en bil som jag lämnar där. Hellre det än att sitta nervöst på ett tåg som brakar ihop på vägen (jo jag har varit med om det mer än en gång).

Mot Eksjö!