Det är mycket nu. På många sätt.

Många beslut att ta och några av dem har med resa att göra. Visserligen är det alltid trevligt att resa och det kan ju låta som ett angenämt problem. Förutsatt att de inte kolliderar så som risken är nu. Prioritera tänker kanske du. Lättare sagt än gjort säger jag.

En resa till IndienDen ena resan är inom Sverige och har med ett arrangemang att göra som jag håller på att sätta ihop. Något jag vill och som förstås har med min försörjning att göra också. Den andra resan är till ett bröllop i Indien och båda dessa resor är planerade till November.

Ja, planerade och planerade … Nu är det inte riktigt så.

Framför allt inte när det gäller bröllopet. I Indien har man nämligen inte samma traditioner som i Sverige där man väldigt ofta har ett datum bestämt redan ett år i förväg (en del har till och med två år i förväg). Nä, där konsulterar man en astrolog och den här astrologen har inte kommit med sitt beslut än. När och hur nära bröllopet detta sker har jag ingen aning om men jag börjar känna mig lite stressad.

Det har förstås att göra med flygbiljett till Indien och jag misstänker att chansen att hitta bra priser är lättare ju tidigare jag är ute och letar. Eller så har jag fel. Priset är helt klart avgörande för om jag kan åka för så där väldigt stor buffert har jag inte att leka med. Så det jag gör nu är att jag börjar leta runt efter tänkvärda resor, bara för att ha koll på om jag överhuvudtaget kan fortsätta hoppas på att resa.

Vart ska resan gå?

Till saken hör förstås att jag inte ens riktigt vet var i Indien jag ska resa men jag tror att det är Mumbai, alltså det som tidigare hette Bombay. Om inte annat så är det nog dit jag ska för att eventuellt byta till vidare resa.

Och vad händer? Jo jag hittade www.flyg.nu (där det också står lite information om staden) och där det visar sig att än så länge skulle jag kunna ta mig till Indien för strax under 4.000kr! Helt otroligt! Att kunna resa så långt (tar upp mot 24 timmar) för en sådan summa. Då kan jag till och med ha råd med ett vettigt hotell. Sådant bör man lägga pengar på i Indien om jag förstått det rätt *he he*.

Så nu måste jag fatta ett beslut och gissa mig till om astrologen förlägger bröllopet i slutet på november eller i början. Jag tror jag chansar och lägger mitt eget arrangemang på sista helgen i november och så håller vi tummarna för att jag får åka på det där bröllopet nu. För vem vet, kanske även det kommer att bidra till min försörjning. Hur berättar jag en annan gång.