Jag tog semester. Flera av mina vänner som jag träffar på säger förvånat ”har du semester?”. För sanningen är ju den att jag inte brukar ha semester som alla andra, jag brukar jobba när alla andra har ledigt. Men i år har jag en riktig semester och det är helt underbart. Inser att jag knappt tror det själv men jag har varit ledig i två veckor och har fortfarande ledigt. För första gången på många många år får jag alltså koppla av ordentligt.

Eller ja … koppla av *he he*. Jag ägnar mycket av mina dagar åt att släpa ris på baksidan av min lilla stuga. Men det är ändå avkoppling från det vardagliga livet. Och det är kul. Man blir så glad när resultaten börjar synas och planer smids. Det är så mycket jag vill göra.

Så det finns inte mycket tid för skrivande eller att vara på nätet. Mina dagar går åt ute på ett kalhygge eller vid någon badstrand.  Men det är väl så det ska vara när man har ledigt. Man ska göra det som känns bra och roligt just nu för stunden. Snart kommer sonen och då ska vi ge oss ut och fiska. Det ser jag också fram emot. Att stå där vid en sjö och följa vattnets rörelser och vindens sus i skogen runt omkring.