”Hoppas du kan göra rätt val”

Jag såg på texten i messet jag fått. Rätt val, hur kan man göra rätt val? Jag önskar så att jag visste, att jag kunde, att det var en självklarhet och enkelt. Men det är inte enkelt. För hur ska jag kunna veta vad som är rätt val innan jag prövat saken?

Så jag sätter mig och funderar

Bestämmer mig för att tränga bort tankarna och bestämma mig för att inte besluta mig, inte styra utan låta allt vara ett tag till. Inga beslut idag, inga val, vilket också är ett val. Och det är svårt, otroligt svårt, att inte tänka på morgondagen utan försöka leva idag, här och nu.

Och jag hoppas så att det är rätt val att låta saker och ting vara, våga ta den risken helt enkelt. Trots att jag nog kanske innerst inne vet. Just nu kanske jag helt enkelt inte har tid och ork för något annat än det som är.

Fasiken vad jag ogillar det här med att fatta beslut som inte alltid är så roliga. Jag har inte tid att ägna mig åt sådant som inte känns bra. Min tid är begränsad och min tid är för dyrbar för att inte vara glad, inte må bra, inte skratta och ha roligt. Jag har inte tid att ångra mig men just nu låter jag allt vara som det är.

Chillar och har ont i magen …