Vad händer i Pepparkakshuset?

pepparkakshuset

 

 

 

 

 

 

inlägg på Facebook

Jag fick in en katt. Hann klippa gräset en andra omgång. Fick in katt nummer två, sen kom regnet. Kunde inte blivit bättre. Nu chillar vi en stund innan vi åker tillbaka hem. ... Läs merKortare text

Se inlägget på Facebook

Idag gjorde jag ett besök på växtzon4 i Valbo, en ny handelsträdgård. Himla mysigt ställe och de hade ett önsketräd. Ett träd där man fick hänga upp önskningar. Det gillade jag verkligen och nu funderar jag på hur jag ska få till ett önsketräd här vid pepparkakshuset. Det går ju inte att hänga papperslappar och några plastinpackade saker vill jag inte ha. Men jag grunnar och medan jag gör det ska jag också fundera på vilket träd som kan passa för uppgiften. ... Läs merKortare text

Se inlägget på Facebook

Håll tummarna för att det går att klippa gräset i helgen. Det börjar likna en oslagen äng 😝😄 ... Läs merKortare text

Se inlägget på Facebook

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close