Vad händer i Pepparkakshuset?

pepparkakshuset

 

 

 

 

 

 

inlägg på Facebook

Funderar en tisdagsmorgon som denna, om snön ska komma snart eller om jag hinner ut en sväng i skogen innan dess. För jag tror att det finns en och annan kantarell som väntar på mig där. Kalla om fötterna och med en längtan in till en varm stekpanna. Eller så är det jag som längtar efter sällskapet 😉 ... Läs merKortare text

Se inlägget på Facebook

Revanch tagen. Nu har jag så det räcker till middan 😄 ... Läs merKortare text

Se inlägget på Facebook

Höst i pepparkakshuset - jajamensann! ... Läs merKortare text

Se inlägget på Facebook

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close