Det är en konst att blogga. Faktiskt. Den som läser kanske tror att det där med bloggande bara är att skriva rakt upp och ner. Men så är det inte. Alla kan inte skriva och alla har inte något att skriva om eller kommer helt enkelt inte på vad de skulle kunna skriva om.

Då kan det vara skönt att hitta bra böcker som kan hjälpa till. Här får du tips på några sådana e-böcker som kan vara bra för dig som bloggar.  Klicka på länken eller direkt på bilden så kommer du till boken och kan läsa mer samt ladda hem.

 

 

Skriva för bloggarInnehåll är det viktigaste på din blogg! Det är dina bloggposter som lockar besökare – och genom att lära dig hur du skriver artiklar på rätt sätt kommer du få fler läsare.

Med välskrivna och genomtänkta bloggposter kommer du också att placera dig bra i sökmotorer. Det ger dig på sikt mycket trafik gratis från Google, Bing och andra söktjänster.

Skriva för bloggar är en e-bok av Tommy k Johansson som lär dig att kontinuerligt skapa bra och populärt innehåll till din blogg.

 

 

sokmotoropt2Här är en bok om konsten att hamna högt i sökmotorer och få fler nöjda besökare. Vad skulle det betyda för dig om din webbplats hamnade högt upp i sökmotorernas resultatlistor?

Fler besökare? Högre försäljning? Mer annonsintäkter?

Med boken Sökoptimering lär du dig vad sökmotorerna tycker om och hur du kan anpassa webbplatsen så att du kan ge de bästa en match om höga sökmotor-placeringar. På köpet får du en webbplats som är informativ och lättare att hitta på.

 

 

tjana-pengar-bokomslag-nyEftersom jag fått frågan om det här med att tjäna pengar på sitt bloggande lägger jag även med tipset för den här boken som heter Tjäna pengar på din blogg. Jag har börjat läsa i den och tyckte att den hade bra tips för den som är intresserad av ämnet och vill prova på.

Tjäna pengar på din blogg riktar sig till dig som antingen vill göra bloggandet till ett heltidsyrke, eller nöjer dig med att tjäna några extra tusenlappar per månad. Vem som helst kan göra det – bara du vet hur du börjar. Genom att läsa den här e-boken får du ta del av många olika alternativa inkomstkällor – från annonser via olika nätverk, affiliateprogram och Google AdSense, sponsrade inlägg, sälja e-böcker, och annat.

 

 

Marknadsför ditt företagSå marknadsför du dig och din verksamhet alldeles gratis
Lär dig 50 olika sätt att marknadsföra dig själv och din verksamhet utan att det kostar dig något och se hur andra har lyckats
Du kommer veta hur du blir expert, använder e-brev, skapar effektiva sändlistor, hur du utnyttjar sociala medier maximalt m.m.