Ibland mår man bara så där, tråkigt

Som idag. Och jag vet inte riktigt varför. Kanske var det läsningen igår av artiklar om refuseringbrev och bloggar med misslyckade wannebe´s. Inte blev det väl bättre av att läsa i min bok hur man inte ska förvänta sig att bli rik på sitt skrivande.

Om man ens blir utgiven. Det enda man kan förvänta sig är troligtvis motgångar. Nä det var bara jämmer och elände. Då kommer den där känslan över mig att jag är så himla trött på att kämpa. För det har jag, kämpat alltså, och jag gör det fortfarande.

Ingen rast och ingen ro. Inte nog med det, det har hänt att folk omkring mig uttrycker någon form av avundsjuka. Vilket jag inte förstår alls. Jag kan bara tänka ”varför???”. Var finns det att vara avundsjuk på? Är det för att jag på något mirakulöst sätt ändå lyckas överleva. Trots allt.